Connect with us

SPORT

Marinko Umičević dogovorio saradnju sa BH Telekomom

Objavljeno

 


BH Telekom i u narednom periodu ostaje sponzor rukometne reprezentacije BiH, a biće i sponzor Premijer lige. Ovo je epilog današnjeg razgovora predsjednika Rukometnog saveza BiH Marinka Umičevića i generalnog direktora BH Telekoma Sedina Kahrimana. Važeći ugovor ističe 31. decembra tekuće godine, a novi će stupiti na snagu već od 01.januara naredne 2020. godine.

Nema sumnje da je prvi čovjek rukometa u BiH napravio još jednu dobru stvar, a sve za bolje sutra ovog popularnog sporta.

– Moram istaći da je ovo bio više nego koristan sastanak i želio bih da se zahvalim gospodinu Kahrimanu koji je odlučio da nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo i drago mi je što ima ovakvih ljudi koji žele da podrže sport. Osim činjenice što će BH Telekom biti sponzor reprezentacije, na moju veliku radost, biće i sponzori Premijer lige, kako za rukometaše tako i za rukometašice. Iz ovih sredstava biće isplaćivana službena lica (sudije, delegati), a koristiće i za kotizaciju koju su ranije plaćali klubovi. Podršku ćemo imati i kada formiramo žensku A reprezentaciju BiH – istakao je Marinko Umičević koji je napomenuo kako je zadovoljan ovim sastankom kao i činjenicom da je reprezentacija sada korak bliže odlasku na šampionat Evrope.

Predsjednik Rukometnog saveza BiH zatražio je podršku od gospodina Sedina Kahrimana po pitanju rješavanja novog poreskog broja. Sadašnje rukovodstvo kojeg uspješno vodi Marinko Umičević čini sve napore kako bi se riješio ovaj gorući problem, i nije ono uništilo prethodni Savez već država BiH.

– Treba nam što prije novi poreski broj i nadam se da ćemo uskoro riješiti ovaj problem – dodao je Umičević.

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu