Connect with us

SPORT

UO RS BiH: Razmatran prijedlog ugovora BH Telekoma

Objavljeno

 


Upravni odbor Rukometnog saveza BiH razmatrao je prijedlog ugovora o sponzorstvu od strane BH Telekoma. Ugovor bi važio za naredne dvije i po godine u iznosu od milion maraka plus 100.000 maraka bonusa.
– Pripremićemo prijedloge i sugestije za ugovor o sponzorstvu, a nakon toga trebalo bi da ga i potpišemo. U svakom slučaju ovaj ugovor će biti i te kako koristan za Rukometni savez Bih, a vjerujem da će biti zadovoljni i u BH Telekomu – rekao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza BiH.
Pod rukovodstvom Marinka Umičevića muška A reprezentacija BiH je drugi put uzastopno izborila nastup na Prvenstvu Evrope.
– Ni sam ne znam kako smo sve to isfinansirali pogotovo kada se zna da radimo bez poreskog broja. Krajnje je vrijeme da država BiH konačno počne da finansira reprezentaciju koja mora biti državni projekat. Isto tako moraju nam pomoći i po pitanju poreskog broja – dodao je Umičević.
Na današnjem sastanku data je saglasnost za nastup ženske juniorske reprezentacije BiH u Sjevernoj Makedoniji u periodu od 10. do 18. jula tekuće godine.
Članovi UO RS BiH imenovali su nove komesare za narednu sezonu. Tako će Alija Hasić voditi mušku ligu, Srđan Jović vodiće Premijer ligu za rukometašice dok je Zdenko Alpeza određen za Kup BiH.

PP

Nastavite čitati

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu