Connect with us

SPORT

Umičević novčano pomaže paraolimpijca Eminovića

Objavljeno

 


Član Stonoteniskog kluba invalida „Vrbas“ Haris Eminović učestvovaće na predstojećim Paraolimpijskim igrama koje će od 24. avgusta do 5. septembra tekuće godine održati u Tokiju. Ovaj njegov veliki uspjeh nije ostao nezapažen kod Marinka Umičevića, predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske i RS BiH i ujedno prvog čovjeka KKI „Vrbas“ koji je odlučio da mu finansijski pomogne sa hiljadu evra.
– Ovaj mladić je bez dileme ponos Banjaluke, Republike Srpske i BiH. Kao takav zaslužuju svaku pažnju i podršku svih nadležnih institucija, jer nije mala stvar izboriti učešće na jednom ovakvom velikom takmičenju. Nedavno sam dobio nagradu za životno djelo u Banjaluci i novčani iznos od 1.000 maraka proslijediću Harisu Eminoviću, plus odbornički dodatak, što će ukupno iznositi 2.000 maraka. Vjerujem u njega i siguran sam da će zablistati na takmičenju u Tokiju – izjavio je Marinko Umičević, predssjednik Rukometnog saveza Republike Srpske i RS BiH.

PP

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu