Connect with us

PREDAVANJA

Četvrta stručna radionica o sajber bezbjednosti u Trebinju

Objavljeno

 


Supernova je zajedno sa Granskim udruženjem za ICT Privredne komore Republike Srpske, uz stručnu saradnju sa MUP-om RS – Jedinicom za visokotehnološki kriminal i Elektrotehničkim fakultetom u Banjaluci pokrenula je projekat u okviru kojeg se organizuje niz stručnih radionica sa predstavnicima MSP-ova i lokalnih zajednica na temu sajber bezbjednosti.

Prethodne tri radionice održane su u DobojuPrijedoru i Bijeljini, a sada vas pozivaju na četvrtu stručnu radionicu “Cyber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi” koja će biti održana 10. septembra od 10:00 do 11:30h u sali administrativne službe Gradske Uprave Trebinje, na adresi Vuka Karadžića 2, 89101 Trebinje.

Ova radionica pružiće uvid u ključne aspekte Sajber bezbjednosti sa fokusom na male i srednje kompanije i lokalne zajednice koje se suočavaju sa izazovima digitalne transformacije u domenu industrijske proizvodnje.

Radionica je namijenjena predstavnicima i rukovodiocima malih i srednjih preduzeća koji se suočavaju sa dilemama u vezi sa informacionom i sajber bezbjednosti u poslovanju kao i bezbjednosti svojih sistema tokom procesa digitalizacije i digitalne transformacije, posebno u kontekstu uvođenja ERP sistema. Takođe, radionica će omogućiti uvid u napredne mrežne tehnologije sa akcentom na podršku sigurnosti u prenosu informacija.

Supernova BiH

U trendu