Njemačka privreda traži dobavljače iz Srbije

0

 

Zainteresovanim srpskim kompanijama produžen je rok za dostavljanje prijave do 28.aprila. Potvrđeno je učešće 55 njemačkih kompanija koje su zainteresovane za saradnju sa dobavljačima sa teritorije Zapadnog Balkana.

Cilj projekta je, kako se objašnjava u saopštenju, da se u okviru jednodnevnog događaja koji će se održati 9. juna u Dortmundu, u formatu B2B sastanaka, odabrane kompanije iz Srbije i ostalih država Zapadnog Balkana sastanu sa njemačkim firmama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ovog regiona.

Fokus je na firmama iz oblasti mašinogradnje, metaloprerađivačke industrije, proizvodnje komponenata za autoindustriju i elektroindustrije.

Sve informacije, prijavne obrasce i profile nemačkih kompanija gde se precizno navode uslovi koje preduzeće/proizvođač iz regiona treba da ima u svom proizvodnom portfoliju kako bi se kvalifikovao za potencijalnu saradnju, nalaze se na posebnom linku https://www.exxpertapps.com/invitacion/EmsWebEvento.php.

Delegacija njemačke privrede organizuje ovaj projekat u saradnji sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku projekta razvoja privatnog sektora u Srbiji ACCESS, njemačke Organizacije za međunarodnu saradnju GIZ.

Izvor: Ekonomski online