Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Mljekoprodukt: Novi sir na tržištu, spoj ukusa i tradicije

BANJALUKA – Kompanija „Mlijekoprodukt“, koja posluje u okviru najveće regionalne kompanije za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda – „Imleka“, lansirala je na tržište novi Moja kravica svježi sir sa pavlakom, saopšteno je iz kompanije.

Objavljeno

 


Kako navode, Moja kravica svježi sir sa pavlakom predstavlja idealan spoj tradicionalne recepture i savremene tehnologije pripreme i namijenjen je svima koji žele uživati u zdravom i ukusnom obroku. Pored izuzetnog ukusa Moja kravica svježi sir sa pavlakom predstavlja savršenu ravnotežu hranjivih sastojaka potrebnih za svaki dan.  Kremast i svjež, napravljen u kombinaciji sa vrhunskim mlijekom sa naših, domaćih pašnjaka, idealan je za kombinacije i kulinarske egzibicije u slanim i slatkim varijantama. Može se koristiti kao samostalan obrok ili prilog i pripremati na stotine raznovrsnih načina. Inače, Moja kravica svježi sir sa pavlakom je raspoloživ u praktičnom pakovanju od 450 grama, sa natpoklopcem koji dodatno čuva svježinu i nakon otvaranja.

Izvor: Nezavisne novine

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu