Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Banjalučki mojMarket uz košarkaše na 19. turniru u uličnom basketu mojMarket FIBA 3X3 Satellite Banja Luka 2016

BANJA LUKA – U  utorak, 21. juna, u Banjaluci na Platou ispred Narodnog pozorišta RS  otvoren je Međunarodni turnir u uličnoj košarci pod nazivom „mojMarket FIBA 3X3 Satellite Banja Luka 2016“. 

Objavljeno

 


Kompanija Tropic maloprodaja u čijem sastavu posluju trgovački lanci Tropic i mojMarket generalni je sponzor ovog košarkaškog turnira na kojem učestvuju sve četiri košarkaške uzrasne kategorije –  pioniri, kadeti, juniori i seniori.

Devetnaesti po redu turnir u uličnoj košarci trajaće 7 dana, a finalne utakmice zakazane su  za 26. jun  kada će najbolji Seniori igrati za direktan plasman u Bukureštu, na jedan od najkvalitetnijih Čelendžera u Evropi.  Sudeći prema broju prijavljenih takmičara i interesu publike na samom otvaranju, ovo će sigurno biti najveći turnir do sada.  Organizator turnira, Basket bam punopravni je član FIBA-Svjetske košarkaške Federacije, sekcije za ulični košarku FIBA 3×3  Europe Tour. Ove godine ulična košarka 3×3 promotivno će se naći u porodici Olimpijskih sportova na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru.

 

mojMarket je ove godine dao podršku ovoj međunarodnoj sportskoj manifestaciji koja ima izuzetno veliki značaj za razvoj sporta u Banjaluci. Činjenica da se turnir održava u kontinuitetu 19 godina, govori dovoljno o njegovom kvalitetu i profesionalnosti, a bilo je sasvim prirodno da  mojMarket kao banjalučki brend stane uz organizatora i mlade talentovane sportiste i omogući da se ova tradicija nastavi. Ovaj turnir je još jedna pozitivna banjalučka priča koja pomjera granice i na koju možemo biti ponosni jer pored značaja koji daje našem gradu u svijetu sporta, ujedno promoviše prevenciju i borbu protiv droge. Naša kompanija će nastaviti pružati podršku lokalnim organizacijama koje se bave promocijom sporta i zdravog načina života sa ciljem da se Banjaluci vrati status grada sporta.“, izjavila je Tatjan Raković, rukovodilac službe marketinga povodom otvaranja turnira.

 

mojMarket FIBA 3×3 Satellite Banja Luka 2016 se nalazi na zvaničnom kalendaru FIBA Europe Tour-a (Evropskog prvenstva-kvalifikacije, turnir u kategoriji Satellite). Za sve finaliste obezbijeđene su vrijedne nagrade, a seniorski pobjednik u  Banjaluci osvaja novčanu nagradu od 2000 KM koju dodjeljuje mojMarket.

Reklama

U obližnjoj mojMarket trgovini u Aleji Svetog Save, sve učesnike i posjetioce turnira očekuje posebna akcijska ponuda voća, sendviča, grickalica, rashlađenih sokova i vode, koji će im svakako dobro doći kao osvježenje u uzavreloj atmosferi turnira „mojMarket FIBA 3×3 Satellite“.

 

PR

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu