Chronos nagrađuje popustom od 30% na sve ponuđene online edukacije

0

 

Edukacije su iz oblasti ekonomije i mogu poslužiti nezaposlenima, zaposlenima, studentima, učenicima i svim zainteresovanim za navedene oblasti. Osmišljene su na način da se po završetku stiču praktična, primjenjiva znanja i sigurnost u obavljanju poslova i zadataka.

Polaznicima edukacija je otvorena mogućnost e-mail i skype konsultacija sa predavačem. Nakon svake pređene oblasti polaznici dobijaju literaturu i zadatke, koje i nakon obuke mogu koristiti. Stalan popust od 10% imaju svi studenti i nezaposleni.

Prijavljene polaznike u periodu od 13. do 19. juna Chronos nagrađuje popustom od 30% na sve ponuđene online edukacije.

Online edukacije koje Chronos nudi su:

Abc knjigovodstvo – pruža osnovna znanja i vještine iz knjigovodstva. Naziv edukacije govori da se kreće od osnova, pogodna je za polaznike koji su nesigurni u svoje znanje, ali i za one koji žele naučiti osnove i koji se prvi put susreću sa knjigovodstvom,.

Napredno računovodstvo – pruža naprednija znanja i vještine u odnosu na abc knjigovodstvo. Na izvjestan način se u ovom modulu govori o kreativnom računovodstvu. Polaznik, nakon uspješno završenog modula Napredno računovodstvo, može biti spreman da sastavlja finansijske izvještaje.

Administrativno-finansijski asistent – cilj edukacije je naučiti polaznike obuke da savladaju osnovne administrativne i finansijske poslove koji se uobičajeno traže na ovom radnom mjestu u pravnom i fizičkom licu (privredno društvo, neprofitna organizacija, obrt), i da nakon stečenih znanja i vještina mogu brže i efikasnije obavljati poslove.

Kako voditi poslovne knjige samostalnih poduzetnika – obuka omogućava da polaznik stekne osnovna znanja i vještine iz oblasti računovodstva samostalnih poduzetnika i da može samostalno voditi poslovne knjige za iste.

Instruktivna nastava iz predmeta Mikroekonomija – cilj edukacije je pružiti osnovna znanja iz navedenog predmeta, te pomoći studentima u savladavanju nastavnog gradiva.

Finansijsko izvještavanje pravnih lica – omogućava polaznicima da se kroz vježbe i praktične primjere pripreme za ispit iz predmeta Finansijsko izvještavanja, kao i za sticanje zvanja Certificiranog računovođe, u vidu pomoći i instruktivne nastave.

Finansijski menadžment – omogućava polaznicima da se kroz vježbe i praktične primjere pripreme za ispit iz predmeta Finansijski menadžment, kao i za sticanje zvanja Certificiranog računovođe, u vidu pomoći i instruktivne nastave.

Izvor: Akta