Connect with us

LIČNE FINANSIJE

Microsoft traži radoznale umove da isprobaju novu Android aplikaciju

Ukoliko ste dugogodišnji posmatrač događaja u Microsoft-u, onda vam je vjerovatno poznato da kompanija želi da postane aktivniji igrač u Android ekosistemu. U tom cilju objavljeno je nekoliko aplikacija u posljednjih nekoliko mjeseci, koje su posebno usmjerene ka korisnicima ove mobilne platforme.

Objavljeno

 


 

Međutim, Microsoft se sada još više širi u ovim naporima sa programom testiranja koji bi uključio 20 do 50 „radoznalih umova“ koji će biti spremni da isprobaju novu Android aplikaciju koju je kreirao Microsoft Garage tim. Kodnog imena Sourcerer, nova aplikacija bi trebalo da bude rješenje produktivnosti koje bi se moglo smatrati dijelom Office softverskog paketa u budućnosti. Svrha je da pomogne studentima i istraživačima da poboljšaju svoje projekte, ali Microsoft nije konkretno rekao kako će se to dogoditi.

Microsoft objašnjava da svi koji žele da učestvuju u ovom privatnom beta programu treba da poseduju telefon sa instaliranim Android 4.0 ili novijim operativnim sistemom, kao i da budu student ili istraživač sa punim radnim vremenom. Tester mora da pokreće aplikaciju mjesec dana na svom telefonu i šalje povratne informacije kompaniji Microsoft.

Izvor: Softpedia

Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Svako veče uradite ovo: Najbolji savjeti za uštedu novca

Objavljeno

 

Kako uštedeti više novca je tema koja sve zanima, posebno poslije praznika i kad počnemo da razmišljamo o ljetovanju. (više…)

Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Koliko se razlikuje potrošnja goriva po putnom računaru od stvarne potrošnje

Objavljeno

 

Od

Cijene goriva

Zanimljivo je da većina kompjutera u automobilu obmanjuje u korist vozača i pokazuje više u odnosu na ono koliko vozilo zaista troši. (više…)

Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Kako da izbjegnete postpandemijsko trošenje i uštedite

Objavljeno

 

Od

Pandemija koronavirusa finansijski je oštetila brojne porodice, ali je i neke osobe naučila da budu štedljive. (više…)

Nastavite čitati

U trendu