Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Akcijska prodaja proizvoda Rafinerije ulja Modriča

BIH – Akcijska prodaja proizvoda „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča u toku je na pet benzinskih stanica „Zabrišće B&M“ d.o.o. Livno, kompanije koja je dugogodišnji distributer Rafinerije ulja Modriča.

Objavljeno

 


Sve proizvode „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča, tokom akcijske ponude, kupci mogu da kupe po sniženim cijenama od 15 posto.

Ukoliko kupovinu obave na centralnoj pumpi kompanije Zabrišće B&M d.o.o., Gospodarska Zona Jug bb, kupce čekaju brojni pokloni od kojih posebno izdvajamo besplatno pranje vozila.

– Kompaniju Zabrišće B&M d.o.o. prepoznali smo kao ozbiljnog partnera i distributera s kojim ćemo ostvariti uspjeh i na prostorima na kojima do sada nismo imali značajniju prodaju, saopšteno je iz Uprave za prodaju ulja „Optima Grupe“.

Predstavnici Uprave za prodaju ulja „OPTIMA Grupe“ družili su se s posjetiocima i pomagali im pri odabiru odgovarajućeg ulja za njihove potrebe. Ističu da su reakcije kupaca na novi vizuelni identitet proizvoda Rafinerije ulja Modriča pozitivne što potvrđuje veća prodaja motornih ulja. 

Akcijska prodaja proizvoda Rafinerije ulja Modriča na benzinskim stanicama Zabrišće B&M traje do 22.septembra ove godine.

Izvor: Biznis.ba

Reklama
Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu