Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Domaći trgovački lanac Tropic od 9. septembra u Foči

FOČA – U petak, 09. septembra u 10:00 časova kompanija Tropic maloprodaja otvoriće vrata nove Tropic trgovine u Foči.

Objavljeno

 


 

U novootvorenom objektu posao će dobiti 22 nova radnika, a kupcima će, na površini od preko 660 m2, biti ponuđeno preko 5.000 artikala iz market programa.  Ovaj svečani trenutak Tropic će uručenjem donacije podijeliti sa predstavnicima i štićenicima Udruženja djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Tračak nade“. 

Na dan otvaranja savremeno opremljene Tropic trgovine, kupce očekuju brojne pogodnosti – gratis kupovina za svakog 100-og kupca, poklon paketi VOLIM proizvoda za prvih 10 računa preko 100 KM i još mnogo iznenađenja i poklona. Tropic, tradicionalno, prilikom otvaranja novih objekata za svoje sugrađane priprema i bogatu ponudu akcijskih proizvoda po najpovoljnijm cijenama.

Tropic za sve kupce i posjetioce, od 12 časova organizuje pravi gastronomski užitak uz roštilj, brojne promocije i degustacije, a otvorenje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslaviće sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu u 16 časova. Od 17 časova najmlađe sugrađane očekuje nezaboravna zabava sa popularnim animiranim likovima My little pony i Rastar.

Tropic market u Foči nalazi se u ulici Principova bb.  Radno vrijeme je svakog dana od 7.30 do 22h.

 

Reklama

PR

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu