Connect with us

LIČNE FINANSIJE

Sedmi regionalni onlajn sajam zapošljavanja i obrazovanja 19. oktobra

SRBIJA, BiH, HRVATSKA  – I ove godine, sedmi put zaredom, održaće se najveći regionalni online događaj – sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijera i znanja 2016“.

Objavljeno

 


Sajam će biti aktivan u periodu od 19. do 26. oktobra na web adresi www.dankarijera.com. Ovaj već tradicionalni događaj, organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim sajtovima posvećenim obrazovanju, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom osam dana trajanja sajma, posjetioci će moći da mu pristupe u bilo koje vrijeme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse, kao i obuke i kurseve za razvoj karijere, kao i da putem chat servisa razgovaraju sa poslodavcima i predstavnicima edukativnih ustanova.

Ove godine, uz veliki broj radnih mjesta oglašenih na sajmu, poseban fokus biće na praksama, što je prilika za sve one kojima nedostaje radno iskustvo da ga na ovaj način steknu.

Iako se sajam održava na Internetu, centralni događaj na njemu predstavljaju panel diskusije koje će se održati u prostorijama LINK grupe u Zemunu, tokom kojih će poslodavci i uspješni preduzetnici govoriti o značaju praksi, odnosu formalnog i neformalnog obrazovanja za razvoj karijere.
Online sajam je za proteklih pet godina imao preko 1.106.000 posjeta, a samo prošle godine je zabilježeno rekordnih 256 000 posjeta.

Među izlagačima na sajmu će se ove godine naći kompanije: Telenor, Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi, Accenture, Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka i eFront. Od regionalnih izlagača, koji nastupaju istovremeno na sva tri tržišta, do sada su se prijavili Nestle, Infobip, Addiko banka i Lidl.

Izvor: Nova ekonomija

Reklama
Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Svako veče uradite ovo: Najbolji savjeti za uštedu novca

Objavljeno

 

Kako uštedeti više novca je tema koja sve zanima, posebno poslije praznika i kad počnemo da razmišljamo o ljetovanju. (više…)

Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Koliko se razlikuje potrošnja goriva po putnom računaru od stvarne potrošnje

Objavljeno

 

Od

Cijene goriva

Zanimljivo je da većina kompjutera u automobilu obmanjuje u korist vozača i pokazuje više u odnosu na ono koliko vozilo zaista troši. (više…)

Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Kako da izbjegnete postpandemijsko trošenje i uštedite

Objavljeno

 

Od

Pandemija koronavirusa finansijski je oštetila brojne porodice, ali je i neke osobe naučila da budu štedljive. (više…)

Nastavite čitati

U trendu