Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

“Dani otvorenih vrata” Poslovnice Brčko Wiener osiguranja na novoj lokaciji

BRČKO – U sklopu posebne promocije „Dani otvorenih vrata“, Poslovnica Brčko Wiener osiguranja otvorila je svoja vrata svim sugrađanima, na novoj lokaciji u savremeno opremljenom prostoru na adresi Bulevar mira 32, na glavnoj cesti u centru Brčkog.

Objavljeno

 


wiener1

wiener1

 

U skladu sa strategijom Wiener osiguranja za modernizaciju i optimizaciju prodajne mreže, unapređenja ponude i postizanja što većeg zadovoljstva klijenata, Poslovnica Brčko je odnedavno pojačana sa novim menadžmentom i preseljena je na novu lokaciju koja je više dostupna klijentima. U savremeno opremljenom prostoru, klijenti mogu da dobiju sve što im je potrebno od osiguranja, po veoma povoljnim uslovma i sa posebnim pogodnostima u sklopu „Dana otvorenih vrata“.

„Brčko Distrikt je jedno od najvažnijih tržišta za Wiener osiguranje jer smo tu prisutni već jako dugo i tržište ima veliki potencijal. Naša želja je da se što više približimo klijentima i da im ponudimo najbolje proizvode osiguranja po veoma povoljnim uslovima, uz zagarantovanu isplatu štete. Wiener osiguranje na području Brčko Distrikta već ima veliki broj klijenata, fizičkih i pravnih lica, te nam je u planu da taj broj povećamo. Mi nudimo najbolju osiguravajuću zaštitu za imovinu i život jer smo dio jedne od najveći osiguravajućih grupacija u Evropi – Vienna Insurance Group, a posebno smo specijalizovani za osiguranje velikih kompanija, bilo proizvodnih ili uslužnih. Shodno navedenom, Poslovnica Brčko preseljena je na novu lokaciju, koja je više dostupna klijentima i opremljena po najsavremenijim standardima. Ovo je samo dio napora na postizanju što većeg zadovoljstva naših postojećih i budućih klijenata, kroz veću dostupnost, unapređenje usluge, jačanje ponude naših proizvoda osiguranja i poboljšanja korisničkog iskustva“, izjavila je Sanela Todorović, rukovodilac Poslovnice Brčko.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja u skladu sa najsavremenijim svjetskim trendovima iz oblasti osiguranja, od 8 do 16h svakog radnog dana.

Wiener osiguranje VIG članica je vodeće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi Vienna Insurance Group i ubraja se među top 10 osiguravajući kuća na tržištu BiH. Prošle godine Wiener osiguranje je ostvarilo oko 31,5 miliona premije, preko razgranate mreže od 50 poslovnica u svim većim gradovima BiH. Wiener osiguranje ima preko 50.000 klijenata, vodeće je osiguranje na polju životnih i osiguranja imovine, a već nekoliko godina zaredom je lider u isplati šteta – samo po osnovu šteta od katastrofalnih poplava iz 2014. isplaćeno je preko 60 miliona KM.

 

Reklama

{gallery}wiener-brcko{/gallery}

 

PR

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu