Connect with us

SPORT

Umičević: Fudbal danas igraju bogati

Objavljeno

 


Gledajući sinoć fudbalsku utakmicu između Argentine i Hrvatske, sjetio sam se serije Velo misto u kojoj glumi Boris Dvornik, te početaka fudbala u Splitu kada su fudbal igrali siromašni a gledali bogati. Danas je to suprotno, ultra bogati igraju, a siromašni gledaju.

Marinko UmičevićTi bogati ne znaju šta bi sa sobom od bijesa, pa se tetoviraju i prave klovnove od sebe, a iako imaju toliki novac, sa 30 godina izgledaju kao da imaju 60, toliko su istoršeni. Ja se nikada ne bih mjenjao sa njima.

Sinoć je na utakmici dokazano da boj ne bije svijetlo oružje, već srce junaka. Ovim putem čestitam reprezentativcima Hrvatske na pobjedi i na tome što su ponizili arogantne i bezobrazne Argentince.

Na kraju bih rekao dole Mesi, živio Ronaldo koji nema ni jedne tetovaže, dobrovoljni je davalac krvi, veliki humanista i čovjek.

Srećno Srbija večeras!

 

Autor teksta: Marinko Umičević, tehnički direktor TO „Bema“

Reklama

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu