Connect with us

SPORT

Umičević: Ostavka imala odijeka

Objavljeno

 


Ostavka Marinka Umičevića na mjesto predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske, koju je podnijeo prije nekoliko dana zbog ne riješavanja pitanja višemjesečne žalbe na izbor njega kao predsjednika ovog saveza, kako navodi, imala je odijeka kod nadležnih.  

„Kod ljudi je proradila savjest i odgovornost, te imam informacije, da je bez povratnice predmet proslijeđen na Viši sud, a što je trebalo davno biti urađeno. Nije se smjelo dozvoliti da RSRS bude taoc nekog bolesnog pojedinca, ali u takvim vremenima živimo, da je i to moguće“, izjavio je Umičević.

„Apelujem da ovo bude škola za buduće probleme koji se dešavaju u sportu, a ima ih jako puno. Smatram da sportski predmeti treba da imaju prioritet na sudu ili da se formira jedan dio suda koji bi se bavio tim problemima“ – naveo je Umičević, te je izjavio da se nada da će se brzo riješiti postojeći problem, jer je to za dobrobit rukometa.

 

Privrednik

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu