Connect with us

SHOWBIZ

Fotografija Elvisa i Niksona bila je inspiracija za film

Objavljeno

 


Film opisuje neispričanu istinitu priču o susretu Elvisa Preslija kralja rokenrola i predsednika Ričarda Niksona, koji je doveo do zanimljivog momenta ovjekovečenog u najtraženijoj fotografiji u Državnoj arhivi.

Često se kaže da slika vrijedi više od hiljadu reči, čuvena fotografija kralja roka, Elvisa Prislija dok se rukuje sa predsjednikom Ričardom Niksonom u Ovalnoj kancelariji, svakako vrijedi mnogo više od toga, jer predstavlja najtraženiju fotografiju svih vremena u američkom Nacionalnom arhivu. Fotografija je nastala prije 46 godina i zaokupila je maštu rediteljke Lajze Džonson, koja je rekonstruisala taj susret i pretočila u fantastičnu komediju iz 2016. godine pod nazvom “Elvis & Nikson”.Glavne uloge u ovom filmu tumače Majkl Šenon, Kevin Spejsi i Džoni Noksivil. Film je na repertaru kanala Film Box Extra 14. januara od 22.30 časova.

 

Izvor: BIZLife

SHOWBIZ

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Objavljeno

 

“Prijatelji”, jedna od najpopularnijih humorističnih serija, vraća se u ekskluzivnom specijalu na HBO Max. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

Ceremonija dodjele Oskara koštala 44 miliona dolara

Objavljeno

 

Od

Ovogodišnja, 92. svečana dodjela Oskara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu koštala je ukupno 44 miliona dolara, navodi se na finansijskom sajtu Volethab. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

OVO SU DOBITNICI OSKARA Nagradu za najbolji film prvi put dobilo ostvarenje koje nije na engleskom

Objavljeno

 

Sinoćna 92. po redu dodjela Oskara bila je u bojama zastave Južne Koreje i reditelja Bong Džun Hoa koji je otišao kući sa najvećim brojem nagrada, ujedno i sa glavnom, koja mu je pripala za film “Parasite”. (više…)

Nastavite čitati

U trendu