Connect with us

SPORT

Delegacija RS Republike Srpske putuje u Beograd

Objavljeno

 


Delegacija Rukometnog saveza Republike Srpske koju čine: Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske, Staša Košarac, Boris Jerinić, Darko Savić (svi članovi UO RS RS) i Vladimir Branković, direktor RK Borac M:tel, sastaće se u ponedjeljak, 26. avgusta tekuće godine u Beogradu sa predstavnicima Rukometnog saveza Srbije.

Na ovom sastanku biće govora o aktuelnom stanju u Rukometnom savezu Republike Srpske kao i BiH te o organizaciji Svesrpskog kupa. Takođe će se razgovarati o nastavku saradnje po pitanju omladinskih liga i pomoći od strane Rukometnog saveza Srbije za jačanje Saveza Republike Srpske i BiH.

„Drago nam je da su naši prijatelji iz Rukometnog saveza Srbije našli termin da nas prime i sigurno je da nas očekuje uspješan sastanak“, izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske na svojoj fejsbuk stranici.

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu