Connect with us

SPORT

KKI „Vrbas“ pozvan za učešće na velikom turniru „St. Petersburg Cup“

Objavljeno

 


Košarkaški klub invalida „Vrbas“ je dobio poziv za učešće na velikom turniru Wheelchair Basketball Tournament „St. Petersburg Cup“ koji će se održati u periodu od 15-18 maja 2020. godine u Sankt Peterburgu.
To je jedan od najprestižnijih turnira u svijetu na kome učešće uzimaju najbolje evropske i svjetske ekipe, a nama je ponuđeno da se pobratimo sa ekipom Nevskiy Alyans iz Sankt Peterburga.

„Kotizacija na ovom turniru iznosi 2000 evra, gdje bismo voljeli da učestvujemo, ali mi to sami iz svojih skromnih sredstava ne možemo. Tražićemo podršku Vlade RS i grada Banja Luka. Put je jako dalek, a KKI „Vrbas“ je dobio pozivnicu zbog svojih rezultata, te smo pomenutu ekipu pobijedili dva puta na turnirima, tako da ćemo se potruditi da odemo na taj turnir i da dostojno prezentujemo RS i BiH“, izjavio je Marinko Umičević, predsjednik KKI „Vrbas“.

„Ispred jednog kluba može da bude dvadeset članova, te je ovo velika čast za naš klub, i nadamo se da ćemo se tamo pojaviti“, naveo je.

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu