Connect with us

SPORT

Priznanje i za predsjednika

Objavljeno

 


Kadetkinje i kadeti Republike Srpske poraženi su u prijateljskom susretu od vršnjaka iz Srbije. Podsjećanja radi mlade rukometašice koje predvodi selektor Bojana Babić izgubile su sa 23:26 dok su igrači koje vodi Dejan Vasilić izgubili sa 27:35. I pored ova dva neuspjeha predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević pohvalio je ove talentovane djevojčice i dječake.

– Kada se zna da su ovo njihove prve provjere treba im odati priznanje na prikazanom protiv Srbije.

Zaista zaslužuju sve čestitke i ovim prilikom im poručujem da nastave sa vrijednim radom i da će doći mnogo bolji rezultati. Čestitke i selektorima Bojani Babić i Dejanu Vasiliću kao i našim prijateljima iz Srbije – poručio je Marinko Umičević.
Prije odigravanja utakmica, u Gradskoj upravi Bijeljine priređen je prijem za mlade rukometašice i rukometaše kao i za predstavnike ove dvije selekcije te rukovodstvo Rukometnog saveza Republike Srpske. Tom prilikom je gradonačelnik ovog semberskog grada Mićo Mićić uručio značke grada Bijeljina prvom čovjeku RS Srpske Marinku Umičeviću kao i generalnom sekretaru

Rukometnog saveza Vojvodine Slobodanu Višekruni te Dušanu Mrakiću koji je trener kadetkinja Srbije.

Priznanja Marinku Umičeviću, Slobodanu Višekruni i Mići Mićiću uručio je Bogdan Rankić, predsjednik Rukometnog kluba Bijeljina koji je zajedno sa Rukometnim savezom Republike Srpske na sjajan način organizovao pomenute utakmice.

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu