Connect with us

SPORT

RK Kozara MP: Zahvalnost predsjedniku Umičeviću

Objavljeno

 


Rukometni savez Republike Srpske i Rukometni klub Kozara Mlijekoprodukt na sjajan način su organizovali prijateljsku utakmicu između kadetske reprezentacije Republike Srpske i njihovih vršnjaka iz Kozarske Dubice (igrači rođeni 2004. godine). Ovi klinci su pružili odličnu partiju u kojoj su domaći (Kozara MP) zabilježili pobjedu od 31:29, ali da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo.
Po okončanju ovog meča igrači, članovi stručnog štaba kao i delegacija Rukometnog saveza RS koju je predvodio v.d. generalnog sekratara Goran Mirnić kao i ljudi iz RK Kozara MP na čelu sa članom uprave Sašom Stojčićem nastavila je druženje na zajedničkom ručku. Ovom treba dodao kako je ovaj susret bio prilika selektoru Dejanu Vasiliću da vidi sa kojim igračima može raspolagati za prijateljsku utakmicu koju će Republika Srpska odigrati 14. decembra u Bijeljini protiv kadeta Srbije.

U prvoligašu iz Kozarske Dubice istakli su kako veliku zahvalnost duguju Marinku Umičeviću, predsjedniku Rukometnog saveza Republike Srpske na pomoći u organizaciji ovog susreta kao i na svemu što čini za rukometni sport. Istovremeno su se zahvalili arbitrima Marinku i Ivanu Anušiću iz Prijedora koji su sudilli pomenutu utakmicu.

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu