Connect with us

OSTALO

m:tel: Štiteći sebe štitimo druge

Objavljeno

 


telefon phone

Povodom aktuelne epidemiološke situacije izazvane korona virusom, a da bismo što manje opteretili prodajna mjesta i time zaštitili kako zaposlene tako i sve vas, naše korisnike, podsjećamo vas na koje sve načine možete da pristupite m:tel uslugama putem naših digitalnih servisa i kanala komunikacije.

Krenućemo od onog što vam je sigurno trenutno najpotrebnije:

Dopuna prepaid računa

Dopunu računa prepaid korisnika možete obaviti na nekoliko načina iz vašeg doma:

  • Putem web sajta mtel.ba korišćenjem platnih kartica
  • Putem vašeg IPTV-ja
  • Korišćenjem servisa Moj meni pozivom *100#
  • Slanjem SMS-a
  • Putem m:goaplikacije

Za online dopune i dopune putem IPTV-ja iznad 5 KM dobijate i poklon dodatne gigabajte.

m:go aplikacija

Putem ove aplikacije saznajte sve novosti kompanije m:tel, dopunite račun, pronađite brojeve telefona u imeniku, platite parking, saznajte stanje vašeg računa, prijavite eventualnu smetnju ili se dopunite dodatnim netom.

Reklama

Portal Moj m:tel

Pristupite svom personalizovanom Moj m:tel portalu i upravljajte svim svojim uslugama online. Dodajte uslugu, iskoristite mogućnost uključenja na riječ, aktivirajte račun na mail i još mnogo toga.

m:tel IPTV

Pored dopune prepaid računa za koju dobijate i dodatne gigabajte neta, daljinski upravljač m:tel IPTV-ja možete iskoristiti i za aktivaciju dodatnih paketa, videoteka, i svega onog što će vam upotpuniti dane provedene u vašem domu.

Plaćanje računa

Podsjećamo vas i na uslugu račun na mail kojom ćete svakako smanjiti broj izlazaka i kontakata sa drugima, te na taj način biti savjesni kako prema sebi tako i prema drugima. A ovu uslugu možete najjednostavnije da aktivirate putem portala Moj m:tel na adresi moj.mtel.ba

Reklama

Pored ovih, tu su svakako i drugi kanali komunikacije sa m:tel-om, svi dostupni 24 sata dnevno: web shop, Moj meni (*100#), kontakt centar pozivom na brojeve 080050000 ili 066 101010, blog.mtel.ba, te FB i IG putem kojih ćete biti u toku sa svim našim najvažnijim novostima.

Ostanite savjesni, strpljivi i solidarni – štiteći sebe zaštitite i druge!

blog.mtel.ba

OSTALO

Jednostavni savjeti kako uštedjeti gorivo u vožnji

Objavljeno

 

Autoput

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, dala je nekoliko zanimljivih savjeta o štedljivoj vožnji. Neke znate, a neke možda i ne.  Kako biste uštedjeli gorivo prebacite u višu brzinu pri 2000 o/min. Također, mnogi vozači imaju potrebu ostati u nižoj brzini, ali već pri 50 km/h možete biti u četvrtoj brzini, a ovisno prijenosnim omjerima u mjenjaču te vrsti motora (turbodizelski, turbobenzinski…) možda čak i u petoj. Potrošnja goriva pada za čak pedeset posto ako ste u četvrtoj brzini, a ne u drugoj pri navedenoj brzini. Novi automatski mjenjači optimiziraju stupanj prijenosa, ali s ručnim mjenjačima vi ćete morati izabrati, piše Revijahak.hr. (više…)

Nastavite čitati

OSTALO

KKI Vrbas i MH “Elektroprivreda Republike Srpske” potpisali ugovor o saradnji

Objavljeno

 

Povodom 20 godina postojanja Košarkaškog kluba invalida „Vrbas predsjednik KKI „Vrbas“ Marinko Umičević i generalni direktor MH “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović potpisali su ugovor o saradnji i tom prilikom je Elektroprivreda Republike Srpske donirala klubu iznos od 5 hiljada KM, kao znak podrške za uspješan rad. (više…)

Nastavite čitati

OSTALO

Željka Cvijanović otvorila izložbu posvećena KKI Vrbas

Objavljeno

 

Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske otvorila je izložbu „preko trnja do zvijezda“ u Muzeju sporta koji se nalazi u sklopu dvorane Borik koja je posvećena Košarkaškom klubu invalida Vrbas koji ove godine obilježava dvije decenije postojanja. (više…)

Nastavite čitati

U trendu