Connect with us

SPORT

Umičević uručio šampionski pehar ŽRK Borac

Objavljeno

 


Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza BiH uručio je prelazni pehar i šampionski trofej kapitenu ŽRK Borac Dajani Kočić na više nego zasluženo osvojenoj tituli u Premijer ligi.

Zlatne medalje igračicama, stručnom štabu na čijem čelu je Rade Unčanin kao i direktoru Darki Saviću dodijelila je Nada Tešanović, predsjednik ovog uspješnog sportskog kolektiva kojem je ovo bio sedmi naslov.

Ova ceremonija je uslijedila po odigravnju prvog polufinalnog susreta Kupa BiH u kojem su rukometašice Borca pobijedile Grude 20:19 (11:12). Junak ovog meča koji se odigrao u dvorani „Borik“ bila je golman Darjana Vukliš koja je imala 18 odbrana, a Božana Ćutković sa sedam golova bila je najefikasnija u domaćem timu. Na drugoj strani pohvale idu na račun golmana Milene Vujisić koja je sakupila 12 uspješnih interevencija.

Drugo polufinale igra se takođe u „Boriku“ večeras od 18 časova.

Finale je sutra (nedjelja) u 16.30 časova.

PP

Reklama

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu