Connect with us

SPORT

“Bema” i Marinko u novoj humanoj misiji: Donirana sportska oprema omladincima FK “Vrbas”

Objavljeno

 


Izvor:

Tvornica obuće „Bema“ Banjaluka, na čijem je čelu priznati sportski radnik i poznati humanitarac Marinko Umičević, donirala je kompletnu opremu za trening omladinskoj školi Fudbalskog klluba “Vrbas” iz Banjaluke.

Donirana oprema je u vrijednosti od oko 3.500 KM, a na ovaj način “Bema” i Marinko su obezbjedili uslove za trening 26 mališana.

“Tvornica obuće „Bema“ je prepoznatljiva kao društveno odgovorna kompanija koja pomaže velikom broju sportskih klubova, a ovim gestom pokazujemo brigu i o lokalnoj zajednici”, rekao je Umičević.

Predstavnici Tvornice obuće „Bema“ posjetili su jedan od prvih treninga u novim dresovima i tom prilikom su od FK “Vrbas” dobili zahvalnicu.

“Nama je najveće priznanje što smo vidjeli da ih je nova oprema usrećila. Želimo im puno uspjeha u radu i sreću na terenu”, dodao je Umičević, kojem je ovo ko zna koji put da u svoje ili u ime tvornice koju uspješno vodi skoro dvije decenije, pomaže sportske klubove širom Republike Srpske, čime pokazuje svoju brigu o mladima i ljubav prema sportu.

Banjaluka.net

Reklama

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu