Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Tropic Centar Brod proslavlja 2. rođendan

BROD –  Domaći trgovački lanac Tropic, u petak 1. jula,  obilježiće dvije godine uspješnog poslovanja, uz bogatu akcijsku ponudu, brojne pogodnosti i zabavu za sve generacije.

Objavljeno

 


Tropic Centar Brod će zajedno sa svojim kupcima, u petak, 1. jula,  proslaviti svoj drugi rođendan. Tom prilikom Tropic će svoje kupce nagraditi duplim bodovima na kartici Klub osmijeha, a sve sugrađane koji posjete Tropic Centar u petak očekuju brojne pogodnosti, kolo sreće, promocije i degustacije. Sedmodnevna akcijska ponuda sa pažljivo odabranim atraktivnim artiklima dio je rođendanskog paketa posebno kreiranog za ovu priliku. 

Tropic je tokom dvije godine poslovanja u Brodu zadobio povjerenje svojih sugrađana koji su prepoznali napore Tropic-a da im omogući da za svoj novac dobiju najveću vrijednost za svakodnevne kupovine. Tropic  je u Brodu prepoznat po visokom kvalitetu usluge, veoma povoljnim cijenama, širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda, kao i kontinuiranim akcijama atraktivnih proizvoda. Tropic kontinuirano osluškuje potrebe i zahtjeve svojih kupaca te redovno ulaže u proširenje asortimana  i snižavanje cijena.

Rođendani su idealne prilike da se kupcima zahvali na ukazanom povjerenju, tako je Tropic za svoje kupce pored brojnih pogodnosti, priipremio veliku zabavu za sve generacije. Proslava počinje od 15 časova, uz rođendansku tortu, kojom će zaposleni u Tropic-u počastiti svoje sugrađane, a od 18 časova  započeće zabava za najmlađe uz omiljene animirane likove Maša i Medo, edukativne radionice, te zanimljive društvene igre. Program se nastavlja zabavom za sve generacije, a u 19 časova KUD Duško Trifunović iz Broda održaće cjelovečernji koncert.

Tropic Centar Brod, nalazi se u ul. Krajiških brigada bb. Radno vrijeme hipermarketa Tropic Centra je od 7.30 do 22h, a nedjeljom od 07 do 20h.     

 

 

Reklama

PR         

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu