Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Stigli jeftiniji Toyotini ekološki modeli u Srbiju

SRBIJA – Od 1. jula, u Srbiji se mogu nabaviti svi hibridni modeli Toyotinih vozila po nižim, subvencionisanim cijenama.  Japanski proizvođač, koji je lider u proizvodnji hibrida, u ponudi  ima pet modela sa ovom vrstom pogona, i to Yaris hibrid, Auris hibrid, Auris Touring Sports (karavan) hibrid, RAV4 hibrid i Prius.

Objavljeno

 


 

Kako bi hibridnu tehnologiju učinila dostupnijom kupcima u Srbiji, Toyota je uvela ”Toyota eko subvenciju”, čija visina varira u zavisnosti od izabranog modela, a iznosi maksimalno do 3.000 evra. Recimo, za Yaris hibrid subvencija je 1.000 evra, za hibridne verzije modela RAV4 i Prius iznosi 2.000 evra, dok za modele Auris i Auris Touring Sports subvencija je 3.000 evra, uz mogućnost finansiranja sa 0% kamate za privatna i pravna lica.

Tokom ljeta, u mreži ovlašćenih Toyota partnera širom Srbije, održavaće se takozvani “hibridni dani”, kada će kupci moći da testiraju gamu modela na hibridni pogon.

Od 1997. godine, kada je lansiran prvi serijski putnički hibridni automobil – Prius, Toyota je u svijetu do sada prodala preko 9 miliona hibrida. U Evropi, svaka peta prodata Toyota ima hibridni pogon, dok je svaki treći Auris prodat na Starom kontinetnu – hibridni.

Izvor: GdeInvestirati

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu