Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

U trci za prestižnu međunarodnu nagradu

BANJA LUKA – Nevladina organizacija „Dženezis projekat“ ušla je u finalni izbor za izuzetno prestižnu međunarodnu nagradu koju dodjeljuje Svjetski inovativni samit za edukaciju (WISE) za inovativni pristup edukaciji.

Objavljeno

 


– Projekat se odnosi na upozoravanje na opasnosti od zaostalih mina i sprovodi se u osnovnim školama, prvenstveno u minama ugroženim područjima – rekla je direktor „Dženezis projekta“ Dijana Pejić.

Dodala je da je činjenica da su ušli u svjetsko finale za prestižnu WISE nagradu od velikog motivacionog značaja za budući rad, ali ujedno i potvrda kvaliteta, kreativnosti i posvećenosti poslu.

– Uvršteni smo među 15 finalista iz 13 zemalja svijeta. Na kraju će biti proglašeno šest pobjednika, a pored publiciteta i umrežavanja najbolji će dobiti nagradu od 20.000 dolara – rekla je Pejićeva.

Izvor: Glas Srpske

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu