Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Domaći trgovački lanac TROPIC zaposlio 27 radnika u novoj Tropic trgovini u Gradišci

TROPIC U GRADIŠCI OTVOREN 0-24

Gradiška – Tropic maloprodaja, vodeći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, otvorio je danas svoju 49. trgovinu, Tropic supermarket u Gradišci. Kupci su uživali brojne pogodnosti uz odlične cijene i poklone, a za najmlađe je priređen pravi spektakl.

Objavljeno

 


U ugodnoj atmosferi, uz pratnju taburaškog orkestra, Tropic je dočekao brojne sugrađane u svojoj novoj trgovini, otvorenoj u Gradišci, na obali Save. U moderno uređenoj Tropic trgovini, kupcima u Gradišci je na raspolaganju širok asortiman proizvoda, a izdvajaju se kreativno uređeni odjeli sa svježim voćem i povrćem, sirevima, delikatesom, mesnica te pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

Otvaranjem ovog modernog i savremeno opremljenog Tropic marketa, obezbijedili smo radna mjesta za 27 radnika iz Gradiške, kojima želimo dobrodošlicu u našu kompaniju koja broji više od 1400 zaposlenih. Na površini od 840 metara kvadratnih u ponudi je preko 10.000 artikala najpoznatijih domaćih i stranih brendova kao i proizvoda naše trgovačke marke VOLIM, koju proizvode domaći proizvođači. Investiranje u širenje maloprodajne mreže i obezbjeđivanje novih radnih mjesta je dugoročno opredjeljenje Tropic maloprodaje u cilju stabilnog razvoja na domaćem tržištu“, izjavio je povodom otvaranja Tropic supermarketa u Gradišci, direktor kompanije Tropic maloprodaja, mr Damjan Davidović.

Na sam dan otvaranja, za kupce su organizovane brojne promocije, roštiljada i bogata sedmodnevna ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Svaka stota kupovina je bila besplatna, a kupci koji su pazarali preko 50 KM zavrtili su kolo sreće i dobili vrijedne poklone. Najsrećniji su kući odnijeli LED TV, mašinu za veš i druge vrijedne tehničke uređaje. Korisnici kartice Klub osmijeha dobili su 10 odsto popusta na cjelokupnu kupovinu. Otvaranje nove trgovine, zaposleni u Tropic-u, proslavili su sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu, nakon čega je priređena velika zabava za najmlađe sugrađane.

Tropic market u Gradišci otvoren je 24 časa, a nalazi se u ul. Mladena Stojanovića bb, na keju, u prizemlju bivšeg hotela Kozara.

{gallery}TropicGradiska{/gallery}

 

PR

Reklama
Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu