“Bema” donirana 102 para obuće banjalučkom Domu zdravlja

0

Tvornica obuće „Bema“ i njen tehnički direktor Marinko Umičević donirali su 102 para radne obuće banjalučkom Domu zdravlja, odnosno zaposlenima u Službi hitne medicinske pomoći, a vrijednost ove donacije procjenjuje se na osam hiljada konvertibilnih maraka.
Nevena Todorović, direktor Doma zdravlja nije krila zadovoljstvo na ovoj donaciji na kojoj se od srca zahvalila Marinku Umičeviću. Kako je ovom prilikom naglasila, ova radna obuća će dobro doći doktorima i drugim zaposlenim licima koji 24 časa obavljaju posao u Službi hitne medicinske pomoći.

– Zahvaljujem se gospodinu Marinku Umičeviću koji se još jednom dokazao kao veliki humanista te Tvornici obuće „Bema“ na ovoj za nas značajnoj donaciji koja će dobro doći zaposlenima u Službi hitne medicinske pomoći – izjavila je Nevena Todorović, direktor banjalučkog Doma zdravlja.
Tvornica obuće “Bema“ još jednom se pokazala kao društveno-odgovorno preduzeće, a njen tehnički direktor Marinko Umičević samo je opravdao epitet velikog humaniste i čovjeka plemenitog srca.

– Rado sam se odazvao pozivu direktorice Nevene Todorović da pomognem u donaciji radne obuće za radnike Doma zdravlja, odnosno Službe hitne medicinske pomoći. „Bema“ je samo u prošloj godini donirala preko deset hiljada pari obuće od Drvara, Grahova pa do mngih drugih gradova i opština u Republici Srpskoj. Meni su u dva navrata spasili život u Službi hitne medicinske pomoći i ovo je nešto najmanje što sam mogao da učinim za njih – poručio je Marinko Umičević, uspješni privrednik, humanista i direktor TO „Bema“.