Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Novo iz Imleka – sladoled miks

Iz kompanije Imlek na tržište je stigao Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Miks – mlečna smjesa za pripremu sladoleda od vanile ili čokolade kod kuće.

Objavljeno

 


 

BEOGRAD – Iz kompanije Imlek na tržište je stigao Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Miks – mliječna smješa za pripremu sladoleda od vanile ili čokolade kod kuće. Poslastica, dostupna u pakovanjima od 200 i 500 ml priprema se brzo i jednostavno, bez žrtvovanja kvaliteta i ukusa, a dovoljno je dobro ohladiti smjesu, zatim umutiti mikserom tri minuta i zamrznuti. Sladoled koji se dobija mućenjem, bogat je mliječnom mašću, prepoznatljivog je punog mliječnog ukusa i kremaste strukture, a na taj način, veoma brzo, dobija se ukusna i kvalitetna poslastica za cijelu porodicu po veoma pristupačnoj cijeni. Mućenjem smjese od 200 ml dobija se oko 500 ml gotovog mliječnog sladoleda, dok se od 500 ml smjese dobija oko 1,25 litara gotovog mliječnog sladoleda od vanile ili čokolade.

 

Foto/ Tanjug video

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu