Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Otvara se 21. banjalučki mojMarket – Dupli bodovi, pokloni i posebna ponuda za studente

Banja Luka – Kompanija Tropic maloprodaja, u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, u petak, 20. maja, otvara svoju 21. mojMarket trgovinu u Banjaluci, u ulici Milana Karanovića bb, kod studentskog kampusa. 

Objavljeno

 


Najveći domaći trgovački lanac će 20.05.2016. u naselju Borik 3, kod studentskog kampusa, otvoriti još jedan novi market. Dvadeset prvi objekat u nizu mojMarket trgovina u kojem će svakodnevno komšijama na usluzi biti 18 trgovaca,  uređen je i opremljen po najvišim svjetskim standardima u skladu sa potrebama savremenog kupca. Pored izuzetno prijatnog osjećaja pri kupovini kojem najviše doprinose nadaleko poznati ljubazni trgovci, kupce očekuje i veliki izbor artikala po povoljnim cijenama i bogatom asortimanu. U svakodnevnoj ponudi kupcima su na raspolaganju odjel sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom isključivo domaćeg porijekla, sirevima, delikatesom, pečenjara sa gotovim jelima i pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

Na dan otvaranja mojMarket je za svoje kupce organizovao posebne akcije najatraktivnijih artikala, duple bodove za korisnike kartice Klub osmijeha te brojne promocije i degustacije.  Studenti će u novoj mojMarket trgovini svakog utorka moći kupovati uz popust od 10%, a svakog četvrtka uživati u odličnoj ponudi – Cimerskog ručka za 5KM, za četiri osobe. mojMarket će proslaviti otvaranje svoje 21. trgovine sa svojim komšijama i kupcima uz slavljeničku tortu u 16.30 časova. 

Radno vrijeme trgovine „mojMarket“, u ul. Milana Karanovića, biće od 00:00 do 24:00.

 

PR

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu