Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Beograd dobija Jaguar centar

Ovlašćeni servis u Srbiji za „jaguar“ i „land rover“ vozila, u koji je uloženo više od sedam miliona evra, počeće da radi u Beogradu 1. avgusta 2016. Kako je saopštila kompanija Bavaria motors, to je najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i imaće 50 zaposlenih.

Objavljeno

 


 

Pravo zastupanja kao i izgradnje prodajno-servisnog centra dobila je kompanija Bavaria Motors, a na tržištu će nastupati pod imenom British Motors. Svi potencijalni kupci dobiće priliku da se upoznaju sa „jaguar“ i „land rover“ vozilima kroz test vožnje i savjete profesionalaca.

Najavljeno je i da će u novootvoreni JLR centar u Beogradu stići tri potpuno nova modela tih automobila.

Saopšteno je da se u segmentu premijum automobila, JLR najdinamičnije razvija, a cilj je da se globalna prodaja udvostruči do 2020. na preko milion prodatih vozila čemu će doprineti lansiranje 12 novih modela u naredne četiri godine.

 

Izvor: B92

Reklama
Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu