Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Poklon paketi iz mojMarket trgovina i koncert Miligrama za štićenike doma Rade Vranješević

mojMarket  i Miligram u humanitarnoj akciji

Objavljeno

 


 

Danas su predstavnici kompanije Tropic maloprodaja i trgovine mojMarket, zajedno sa grupom Miligram posjetili dom Rada Vranješević, uručili im poklon pakete nakon čega je Miligram održao mini koncert samo za štićenika doma.

„Humanitarna akcija u okviru koje je mojMarket obezbijedio poklon pakete za štićenike doma Rada Vranješević organizovana je  u želji da, uz zabavu koju je Miligram pripremio,  obradujemo djecu iz doma, poklon paketima sa svježim voćem, neophodnim prehrambenim namirnicama i sredstvima za higijenu. Zajedno sa članovima benda, danas smo u mojMarket trgovini na Trgu Krajine, odabrali i pripremili potrebne namirnice, a od naših kupaca smo dobili samo riječi podrške i lijepe želje, koje smo prenijeli našim prijateljima u domu.  Današnji događaj je pokazao da djeci malo treba da budu srećna, a mojMarket će  nastaviti praksu pružanja pomoći djeci u okviru humanitarnih projekata  koje sprovodimo u našoj Banjaluci“ izjavila je Tatjana Raković, rukovodilac marketing službe kompanije Tropic maloprodaja u čijem sastavu posluju trgovački lanci Tropic i mojMarket.

Ova akcija je samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti koje mojMarket sprovodi u Banjaluci.   Kroz saradnju sa lokalnim udruženjima, organizacijama i pojedincima mojMarket u okviru svog društveno odgovornog poslovanja nastoji učestvovati u što više projekata podrške i pomoći, te na taj način dati svoj doprinos onima kojima je pomoć najviše potrebna.

U mojMarket trgovinama u toku je posebna akcija u kojoj kupci mogu dobiti karte za koncert Miligrama koji će se održati na Gradskom stadionu Borac, 26. juna. 

 

Reklama

PR{gallery}tropicreklama{/gallery}

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu