Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Potvrđen vrhunski kvalitet Vitalia proizvoda

GRADAČAC – Najveća domaća kompanija za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda „Mlijekoprodukt“ na 43. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije „Sajam šljive“ u Gradačcu dobila je zlatne medalje za kvalitet proizvoda Vitalia vajkrem i Vitalia kefir.

Objavljeno

 


Provjeru kvaliteta svih proizvoda u konkurenciji za osvajanje prestižnog priznanja uradili su stručna komisija, predstavnici sajma i Poljoprivrednog fakulteta iz Sarajeva. „Budući da se radi o sajmu koji ima najdužu tradiciju u ovoj oblasti na našim prostorima, značaj ovih nagrada za našu kompaniju je zaista veliki.

Da se konstatno ulaganje u sirovinu, proizvodni proces i vrhunski kvalitet proizvoda isplati, sada su potvrdili i stručnjaci iz prehrambene industrije koji su oba naša Vitalia proizvoda koja su učestvovala u ovom ocjenjivanju nagradili najvišim priznanjem.

Proizvodi brenda Vitalia napravljeni su od najboljeg mlijeka koje je otkupljeno isključivo na domaćim farmama, a posebno zadovoljstvo nam je to što su Vitalia vajkrem i Vitalia kefir za veoma kratko vrijeme od svog predstavljanja tržištu postali redovan i ukusan obrok na trpezama porodica širom BiH“, rekao je marketing menadžer „Mlijekoprodukta“ Vlado Sandić.

Izvor: Nezavisne novine

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu