Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Bingo proizvodi toalet papir

TUZLA – Poznato je da najveći domaći trgovački lanac Bingo nudi širok asortiman roba i usluga koje su poznate i dostupne njihovim kupcima. Ono što je manje poznato je da je Bingo proizvođač higijenskih proizvoda od kojih su najpoznatiji toaletni papir Dolce, salvete i maramice.

Objavljeno

 


 

Emir Ramić, rukovodilac razvoja poslovnih projekata u Bingu kaže da se radi o proizvodu iz vlastite proizvodnje koji je razvijen od strane Bingo razvojnog tima.

„Cijela proizvodnja ovog asortimana za široku upotrebu se vrši u ul. Bosanska poljana u Šićkom Brodu u Tuzli, u našim halama koje su prilagođene za industrijsku proizvodnju po evropskim standardima, kao i po standardima HACCP sistema upravljanja proizvodnim procesom“, kaže Ramić.

Ramić kaže kako sirovine za proizvode nabavljaju od jednog od vodećih proizvođača sirovine higijenskog papira iz Italije, kao i iz fabrike za proizvodnju sirovine higijenskog papira iz Banja Luke.

Stalni razvoj tehnike i dostignuća Bingo tim tjera da stalno napreduju i šire svoj proizvodni asortiman. Uskoro će se na policama trgovina naći novi Bingo proizvodi.

„Trenutno radimo na razvoju novog proizvoda koji ćemo ubrzo imati na policama Bingo centara, s obzirom da je u fazi izrade i finaliziranja, sačekat ćemo sa njegovom konačnom prezentacijom“, govori Ramić.

Bingo higijenski proizvodi, osim u  Bingo centrima, za sada se mogu pronaći u nekoliko manjih trgovačkih lanaca u BiH i u trgovačkim lancima u Crnoj Gori gdje se isti i izvoze.

Reklama

Kompanija „Bingo doo export import“ Tuzla je firma za trgovinu na malo osnovana 1993. godine u Tuzli. Za 20 godina postojanja izgradili su mrežu trgovina širom Bosne i Hercegovina koja do danas broji više od stotinu šezdeset poslovnih jedinica. Osim kvaliteta usluga i širokog asortimana kupcima nude najniže cijene koje već godinama opravdavaju njihov slogan „Bingo, kralj dobrih cijena“.

Izvor: Akta.ba

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu