Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Pokrenite vlastiti biznis uz minimalne troškove

Ako želite da vašoj firmi izgradite profesionalan imidž, a ne znate kako da to postignete bez velikih troškova, dobra vijest je ta da uz usluge virtuelne kancelarije ne morate uzimati poslovni prostor pod zakup, ili kupovati isti, da biste poslovali kao ozbiljna firma.

Objavljeno

 


 

Umjesto da tražite poslovni prostor, zapošljavate sekretaricu, kupujete kancelarijsku opremu, namještaj, uvodite telefonske i faks linije, virtuelna kancelarija vam jednostavno za vašu firmu nudi rješenje po principu ključ u ruke.

Činjenica je da vlastita kancelarija, namještaj, osoblje koje se javlja na telefon, namjenska telefonska linija itd. pospješuju legitimnost poslovanja neke firme.  Međutim, svi ti troškovi, uključujući i mjesečnu zakupninu, su prevelik zalogaj za većinu firmi. S druge strane, sa virtuelnom kancelarijom možete dobiti sve atribute ozbiljne firme bez velikih računa i tekućih troškova.

Virtuelna kancelarija nudi fantastične opcije koje sebi mogu priuštiti čak i one firme koje imaju vrlo mali budžet, a da pri tom svoju poslovnu djelatnost vrše poput velikih firmi.

Uz uštede koje prelaze i preko 80% troškova poslovanja putem klasične kancelarije u virtuelnoj kancelariji možete dobiti sve elemente ozbiljne firme:  poštansku adresu, namjensku telefonsku liniju, faks liniju, administratora koji će se javljati na telefonske pozive upućene vašoj firmi, primati poštu za vašu firmu, faksove itd. 

Ovo je izvanredan način da preduzetnici i njihove firme kreiraju dobar profesionalni imidž uz male operativne troškove.

Reklama

Virtuelna kancelarija dodatno igra značajnu ulogu u procesu stvaranja reputacije neke firme. Umjesto da koristite kućnu adresu kao poštansku adresu svoje firme, u prilici ste da koristite prestižnu adresu virtuelne kancelarije.

Ovo je pet načina na koje virtuelna kancelarija može da doprinese vašem boljem poslovanju:

  1. Poštanska adresa firme — Poštanska adresa firme je ključna stavka u izgradnji reputacije neke firme.
  2. Namjenski telefonski broj — Lokalni telefonski broj firme će vam pomoći da lakše privučete domaće klijente.  U komunikaciji sa domaćim klijentima, pokazalo se da oni reaguju na lokalni telefonski broj sa više povjerenja nego na pozivni broj koji im je nepoznat ili na broj mobilnog telefona.
  3. Profesionalna sekretarica — Zamislite da imate osobu koja će profesionalno da odgovara na telefonske pozive vašoj firmi. Ovo stvara pozitivnu sliku o firmi i njenom poslovanju.
  4. Faks broj — Korišćenje prepoznatljivog lokalnog telefonskog broja kao broja faks linije vaše firme će, takođe, biti bolje prihvaćeno od strane domaćih klijenata.
  5. Sala za sastanke — Sastanci sa klijentima u prostoru namjenjenom za te svrhe će dodatno doprinijeti ozbiljnosti i pozitivnom imidžu vaše firme.

Kao što vidite, virtuelna kancelarija je najbolja alternativa visokim kancelarijskim troškovima, a istovremeno održava profesionalan i poslovan imidž firme.

Bilo da radite od kuće ili na terenu, da poslujete sa malim budžetom, odnosno želite da smanjite troškove trenutnog poslovanja, OVDJE vam se pruža mogućnost da poslujete poput velikih firmi bez probijanja budžeta.

 

Virtuo

Reklama
Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu