Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

NOVI KOMŠIJA STIGAO U BANJALUKU – Otvorena 21. mojMarket trgovina

BANJA LUKA – Banjalučko naselje Paprikovac dobilo je danas još jednog komšiju – novu mojMarket trgovinu, na adresi Zelengorska bb. U 8:00 časova komšijska trgovina, sa 17 novih radnih mjesta, otvorila je svoja vrata i obradovala stanovnike ovog naselja.

Objavljeno

 


tropic novikomsija1

tropic novikomsija1

 

Na dan otvaranja, u društvu ljubaznih zaposlenika, kupce je dočekao niz pogodnosti: posebno odabrani artikli po akcijskim cijenama, poklon paketi, kao i svaka 100. gratis kupovina. Posebna pogodnost koja je obradovala kupce su dupli bodovi za članove Kluba osmijeha, koji današnjom kupovinom u mojMarket trgovini na Paprikovcu imaju mogućnost da ostvarivanjem duplih bodova brže dostignu jedan od bonitetnih pragova, u cilju dodatne uštede prilikom narednih kupovina.

 

tropic novikomsija2

 

U okviru otvaranja nove poslovne jedinice domaći trgovački lanac mojMarket, Banjalučanima poznat po svom društveno odgovornom djelovanju, pripremne aktivnosti obavio je u saradnji sa đacima banjalučke Gimnazije.

„Prepoznavši zalaganje banjalučkih gimnazijalaca, koji svake godine zajedničkim radom i aktivnostima prikupljaju sredstva za odlazak svojih drugara na ekskurziju, odlučili smo da ih podržimo u ovoj, hvale vrijednoj akciji u okviru koje su, pripremanjem poklona za naše kupce i dijeljenjem letaka, pokazali da se zajedničkim djelovanjem dobra djela lako realizuju i promovišu prave vrijednosti” – navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.

Reklama

 

PR

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu