Connect with us

ZABAVA

Veliko fnale nagradne igre “Veliko ljetno RAČUNanje”

Objavljeno

 


Nagradna igra “Veliko ljetno RAČUNanje” je došla do velike završnice. Svi kupci domaćeg
trgovačkog lanca Tropic i mojMarket, ljubitelji Nektar piva, koji su u prethodna dva mjeseca
učestvovali u nagradnoj igri i vrijedno ubacivali svoje račune u označene kutje mogu se nadati nekoj od glavnih nagrada.
Finalno izvlačenje glavnih nagrada, iPhone X, Peugeot skuter i Volkswagen Polo
zakazano je za subotu, 7 jula u Tropic centru Banja Luka sa početkom u 12.00h.
“Kupci su još jednom potvrdili odanost omiljenom pivskom brendu Nektar pivu, ali i
trgovačkom lancu Tropic i mojMarket, tako da smo odlučili da osim izvlačenja sjajnih glavnih nagrada posjetocima Tropic centra pripremimo i dodatna iznenađenja.

Za ovu priliku pripremili smo igru “Kolo sreće” i veliki broj sigurnih utješnih nagrada, kako bismo kupce nagradili za vjernost. Nagradni fond ove igre uključuje poklon bonove za kupovinu u Tropic i mojMarket trgovinama, pakete Nektar piva, brendirane Nektar majice kao i brojne druge nagrade”, izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

U igri “Kolo sreće” mogu učestvovat svi kupci koji na svom računu budu imali 5KM ili
više, kupljenog omiljenog Nektar piva. Nagradna igra “Veliko ljetno RAČUNanje” trajala je od 1 maja do 26 juna, a najsrećniji kupci Tropic i mojMarket trgovina osvojili su i 840 vrijednih nagrada koje su dodijeljene tokom trajanja nagradne igre.

„Došli smo do velikog fnala u kojem će najsrećniji od naših kupaca postat vlasnici jedne od tri vrijedne nagrade. I ovaj put kupci su pokazali da prepoznaju kvalitet i to, u ovom slučaju, dva domaća brenda,“ istakla je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket.

 

PR

Reklama

SHOWBIZ

Ceremonija dodjele Oskara koštala 44 miliona dolara

Objavljeno

 

Od

Ovogodišnja, 92. svečana dodjela Oskara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu koštala je ukupno 44 miliona dolara, navodi se na finansijskom sajtu Volethab. (više…)

Nastavite čitati

DOGAĐAJI

MojMarket puzlijadom za bebe obilježava završetak projekta „Vratile se rode“

Objavljeno

 

Od

U subotu, 1. februara, trgovački lanac mojMarket organizuje puzijadu za bebe, kojom će označiti kraj projekta „Vratile se rode”. (više…)

Nastavite čitati

ZABAVA

Hari i Megan se povlače, kraljica zatečena

Objavljeno

 

Od

Britanski princ Hari i njegova supruga vojvotkinja od Saseksa Megan planiraju da se povuku iz svojih uloga kao visoko pozicioniranih članova britanske kraljevske porodice i da rade na tome da postanu finansijski nezavisni. (više…)

Nastavite čitati

U trendu