Connect with us

SPORT

Košarka u kolicima: Vrbas „oduvao“ Zmaja

Objavljeno

 


Košarkaški klub invalida Vrbas deklasirao je Zmaj iz Gradačca sa 84:52 (27:17, 22:10, 16:10, 19:15) u derbiju kola Premijer lige BiH. Ovim trijumfom Banjalučani su napravili još jedan korak ka novoj šampionskoj tituli u elitnom društvu.
Vrbas je od prvog minuta bio u vođstvu i u svemu je nadigrao rivala iz Gradačca. Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Vlado Švraka sa 21 poenom (jedna trica), a isti učinak je imao i Ante Štimac dok su po 13 pogodaka ubacili Elvir Modronja i Ademir Demirović, kod gostiju Edis Imširović je dao 17 poena.
Narednu utakmicu KKI Vrbas igra u nedjelju, 6.juna u Sanskom Mostu protive ekipe Sane.

PP

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu