Connect with us

OSTALO

KKI Vrbas i MH “Elektroprivreda Republike Srpske” potpisali ugovor o saradnji

Objavljeno

 

Povodom 20 godina postojanja Košarkaškog kluba invalida „Vrbas predsjednik KKI „Vrbas“ Marinko Umičević i generalni direktor MH “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović potpisali su ugovor o saradnji i tom prilikom je Elektroprivreda Republike Srpske donirala klubu iznos od 5 hiljada KM, kao znak podrške za uspješan rad.
„Izuzetno smo zahvalni jer je Elektroprivreda prepoznala naš rad, za taj novac ćemo kupiti neophodne rezerve dijelove za kolica. To nam je velika pomoć, a imamo i obećanje predsjednice Željke Cvijanović tako da se nadamo da ćemo u akciji „jedna donacija, jedna kolica“ uspjeti da kupimo bar dvoje kolica, što je nedovoljno ali smo zahvalni, rekao je predsjednik KKI „Vrbas“ Marinko Umičević.
Prilikom potpisivanja sporazuma o saradnji generalni direktor MH “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović rekao je da je ovo podrška u zajedničkoj želji za što boljim rezultatima, a povodom jubileja 20. godina postojanja, učesniku Evrolige 1, ali i apsolutno najboljoj ekipi u košarci u kolicima, u ovom dijelu Evrope. Banjalučki košarkaški klub višestruki je osvajač titula u svim takmičenjima u RS, BiH i regiji, pa i Evropi i nastavljamo kontinuitet podrške sportskim kolektivima“ dodao je Petrović.

PP

OSTALO

Željka Cvijanović otvorila izložbu posvećena KKI Vrbas

Objavljeno

 

Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske otvorila je izložbu „preko trnja do zvijezda“ u Muzeju sporta koji se nalazi u sklopu dvorane Borik koja je posvećena Košarkaškom klubu invalida Vrbas koji ove godine obilježava dvije decenije postojanja. (više…)

Nastavite čitati

ENERGETIKA

Lideri G20 će odrediti cilj ograničavanja zagrijavanja

Objavljeno

 

Lideri Grupe 20 najbogatijih zemalja svijeta poručiće ovog vikenda da se moraju preduzeti hitni koraci kako bi se održao cilj ograničavanja globalnog zagrijavanja na 1,5 stepeni Celzijusa, navodi se u nacrtu saopštenja. (više…)

Nastavite čitati

ANALIZE

Svjetska banka: Delta soj usporava privredni oporavak

Objavljeno

 

Oporavak istočnoazijskog i pacifičkog regiona usporen je širenjem delta varijante virusa korona, što vjerovatno usporava ekonomski rast i povećava nejednakost u regionu, saopštila je Svjetska banka. (više…)

Nastavite čitati

U trendu

© 2023 Privrednik. Sva prava zadržana. Developed by adsoft.