Održana PUZIJADA “Vratile se rode” u organizaciji trgovačkog lanca mojMarket

0

Proteklog vikenda, domaći trgovački lanac mojMarket organizovao je puzijadu za bebe kojom je ozvaničio završetak projekta „Vratile se rode”. Projekat je trajao nepune dvije godine, od marta 2018. do kraja decembra 2019. godine.

Višečasovno druženje u tržnom centru Delta Planet bilo je ispunjeno smijehom i igrom, a učešće u takmičenju uzelo je više od 90 beba iz Banjaluke, Gradiške, Čelinca, Laktaša, Prijedora, Mrkonjić Grada, Jajca i Dervente.

Svi učesnici takmičenja dobili su poklone, dok je troje najbržih uz to nagrađeno i dodatnim poklon paketima, koje su obezbijedili organizatori u saradnji sa partnerima projekta – kompanijom Violeta i TC Delta Planet. One malo starije zabavaljali su Fazonko balonko, radionica iscrtavanja lica i slaganje puzli.

U okviru događaja, priliku da iskažu svoje vještine imale su i tate koje su se takmičile u presvlačenju beba. Oni najspretniji i najokretniji prošli su u finale i kući odnijeli poklone za svoje najmlađe.

Par stotina posjetilaca uljepšalo je subotnje druženje, a organizatori navode da su zadovoljni odazivom, takmičarima i atmosferom koja je dala poseban štih obilježavanju završetka projekta.

„Projekat Vratile se rode poseban je iz više razloga: načina na koji se vršila podjela poklon paketa od strane naših kolega iz marketa, zbog ispunjenja prvobitne zamisli da svoje sugrađane – komšije obradujemo u prvom periodu zajedničkog života sa prinovom, zbog pozitivnih emocija i reakcija koje je izazvao. Više od 3 200 porodica bilo je obuhvaćeno projektom koji će uvijek zauzimati posebno mjesto u radu naše kompanije. Veliku zahvalnost dugujemo i partnerima projekta – Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Banja Luka i kompaniji Violeta, koji su bili uz nas od samog početka,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca mojMarket.

 

PR