Connect with us

SPORT

KKI Vrbas: Derbi utakmice za kraj sezone

Objavljeno

 


derbi

BANJA LUKA – U subotu 12.05.2018. godine u Gradačcu sa početkom u 15 časova KKI Vrbas igra derbi kola sa ekipom Zmaja. To su trenutno dvije najkvalitenije ekipe. KKI Vrbas je do sada jedina neporažena ekipa u prvenstvu BiH i NLB ligi.
Ove sezone smo odigrali 42 utakmice na svim takmičenjima, te smo ostvarili 40 pobjeda i 2 poraza, pri čemu su ta dva poraza u finalu Euro lige u Badahosu u Španiji. Pokušaćemo ostati neporaženi, ali biće jako teško. Sezona je na kraju, a Vrbas je osigurao titulu šampiona.

27.05.2018. godine je finale kupa BiH u Bijeljini, gdje će učesvovati ekipa Vrabasa, Gradiške i Bijeljine. Vrbas brani prvo mjesto, te očekujemo lijepe utakmice i druženje. Biće to praznik košarke u kolicima u Bijeljini.

13.05.2018. je sajam sporta na Banjalučkom velesajmu, gdje će savez košarke u kolicima imati svoj štand pod brojem 49. Na pomenutom štandu će KKI Vrbas izložiti svoje pehare, te će se svi zainteresovani moći upoznati sa radom kluba. Pozivamo sve zainteresovane da nas posjete.

 

PR

SPORT

Plaketa Biljani Nedić

Objavljeno

 

Plaketa za izuzetna dostignuća u paraolimpijskom sportu za 2022. godinu pripala je Biljani Nedić, članici Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“. (više…)

Nastavite čitati

SPORT

KKI Vrbas: „Evroliga 1“ u Banjaluci

Objavljeno

 

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ od 9. do 12. marta 2023. godine biće domaćin „Evrolige 1“ košarke u kolicima. Osim višestrukih šampiona NLB lige, BiH i Republike Srpske na ovom izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju učestvovaće: njemački Keln, Padova Millenium Basket iz Italije i London Titans (Engleska) i DeVeDo (Holandija). (više…)

Nastavite čitati

SPORT

Sastanak u Beogradu: Umičević uručio Povelje Delićevoj i Stankoviću

Objavljeno

 

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske uručio je Povelje Mileni Delić, predsjednici Rukometnog saveza Srbije i generalnom sekretaru Svetozaru Stankoviću povodom 30. godina postojanja Rukometnog saveza Srpske. (više…)

Nastavite čitati

U trendu