Connect with us

TRŽIŠTA

Izraelski BIG Shopping Centers kupio srpski Fashion Park Outlet u Inđiji

Objavljeno

 


Outlet Inđija

Izraelski BIG Shopping Centers pristao je na kupovinu srpskog Fashion Outleta Inđija.

Izraelska kompanija BIG Shopping Centers potpisala je ugovor o kupovini većinskog udjela u Fashion Park Outlet Inđiji u Srbiji od beogradske Fashion Company, saopšteno je u četvrtak.

BIG Shopping Centers pristao je na kupovinu 67,5% udjela u projektu, dok će Fashion Company zadržati ostatak, navodi se u izjavi izraelske kompanije.

„Namjeravamo da nastavimo sa rastom i proširenjem naših investicija u poslovni i stambeni prostor“, rekao je Robert Yahav, izvršni direktor BIG CEE Serbia, podružnice BIG Shopping Centers.

BIG Shopping Centers gradi poslovni centar koji će koristiti američki proizvođač NCR kao glavni kampus u Srbiji. Kompanija takođe započinje svoj prvi stambeni projekat u zemlji sa izgradnjom 1.100 stanova u Beogradu, dodao je on.

Fashion Park Outlet Komercijalni centar Inđija nalazi se pored autoputa između Beograda i Novog Sada.

Reklama

Po završetku transakcije, BIG Shopping Centri će upravljati sa četiri aktivna trgovačka centra u Srbiji, dok je peti u izgradnji. Kompanija planira otvoriti BIG Fashion Park u Beogradu do kraja 2019. godine.

 

Izvor: Indikator.ba

TRŽIŠTA

Pica u Hrvatskoj među najskupljim u EU

Objavljeno

 

​Pice su u Hrvatskoj tokom 2022. poskupjele za 28.2 odsto, što je četvrti najveći rast u EU. (više…)

Nastavite čitati

ANALIZE

Suzbijanje cijena glavni zadatak

Objavljeno

 

Suzbijanje cijena robe široke potrošnje biće jedan od najvažnijih zadataka u idućoj godini, koja će, po svemu sudeći, biti teška i sa smanjenom likvidnošću privrede zbog poskupljenja svih ulaznih komponenti. (više…)

Nastavite čitati

TRŽIŠTA

Kako će funkcionisati digitalni evro

Objavljeno

 

Digitalni evro projekt je „digitalizacije“ evropske zajedničke valute a takav bi novac bio elektroničko sredstvo plaćanja kojim bi se mogli služiti svi u evropodručju. (više…)

Nastavite čitati

U trendu