Connect with us

TRŽIŠTA

Er Srbija će završiti godinu sa sedam miliona evra profita

Objavljeno

 


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Er Srbije ovu godinu završiti sa sedam miliona evra profita, kao i da su planirani direktni letovi za Kinu i Čikago.

Vučić je na TV Prva kazao da je nacionalni avio prevoznik uspio da ostvari taj profit uz svu krizu, te da se novi let do Čikaga planira od marta, aprila.

„Er Srbija će uz svu ovu krizu završiti ovu godinu sa sedam miliona evra profita, otvara se nova linija uskoro za Kinu, direktan let za Kinu, direktan let za Čikago od marta ili aprila, tako da ćete osim u Njujork moći direktno da letite i za Čikago. To su fantastični uspjesi, ubjedljivo smo tu najbolji u region“, rekao je Vučić.

Preuzeto: Nezavisne novine

TRŽIŠTA

Pica u Hrvatskoj među najskupljim u EU

Objavljeno

 

​Pice su u Hrvatskoj tokom 2022. poskupjele za 28.2 odsto, što je četvrti najveći rast u EU. (više…)

Nastavite čitati

ANALIZE

Suzbijanje cijena glavni zadatak

Objavljeno

 

Suzbijanje cijena robe široke potrošnje biće jedan od najvažnijih zadataka u idućoj godini, koja će, po svemu sudeći, biti teška i sa smanjenom likvidnošću privrede zbog poskupljenja svih ulaznih komponenti. (više…)

Nastavite čitati

TRŽIŠTA

Kako će funkcionisati digitalni evro

Objavljeno

 

Digitalni evro projekt je „digitalizacije“ evropske zajedničke valute a takav bi novac bio elektroničko sredstvo plaćanja kojim bi se mogli služiti svi u evropodručju. (više…)

Nastavite čitati

U trendu