Connect with us

TRŽIŠTA

ŽRS neće dizati cijenu karata, novi red vožnje od 12. decembra

Objavljeno

 


Izvor:

„Željeznice Republike Srpske“ saopštile su da od 12. decembra na snagu stupa novi red vožnje, a cijene putničkih karata ostaju nepromijenjene.

Putnike će prema novom redu vožnje „Željeznica“ u lokalnom saobraćaju prevoziti 27 vozova, i to osam vozova dnevno na relaciji Doboj–Banjaluka, deset dnevno na relaciji Doboj–Petrovo Novo, tri dnevno na relaciji Banjaluka-Novi Grad, pet dnevno na relaciji Banjaluka-Dobrljin, te jedan voz dnevno na relaciji Novi Grad–Dobrljin.

Đački vozovi, kako prenosi Srna, na relaciji Doboj–Petrovo Novo ne saobraćaju u vrijeme školskog raspusta, vikendom i u vrijeme vjerskih i državnih praznika.

Sve informacije o polascima i dolascima vozova putnici mogu dobiti u službenim mjestima „Željeznica Republike Srpske“ i na internet stranici www.žrs-rs.com. Novi red vožnje važiće do 9. decembra 2023. godine.

Nezavisne novine

TRŽIŠTA

Pica u Hrvatskoj među najskupljim u EU

Objavljeno

 

​Pice su u Hrvatskoj tokom 2022. poskupjele za 28.2 odsto, što je četvrti najveći rast u EU. (više…)

Nastavite čitati

ANALIZE

Suzbijanje cijena glavni zadatak

Objavljeno

 

Suzbijanje cijena robe široke potrošnje biće jedan od najvažnijih zadataka u idućoj godini, koja će, po svemu sudeći, biti teška i sa smanjenom likvidnošću privrede zbog poskupljenja svih ulaznih komponenti. (više…)

Nastavite čitati

TRŽIŠTA

Kako će funkcionisati digitalni evro

Objavljeno

 

Digitalni evro projekt je „digitalizacije“ evropske zajedničke valute a takav bi novac bio elektroničko sredstvo plaćanja kojim bi se mogli služiti svi u evropodručju. (više…)

Nastavite čitati

U trendu