KKI Vrbas i MH “Elektroprivreda Republike Srpske” potpisali ugovor o saradnji

0

Povodom 20 godina postojanja Košarkaškog kluba invalida “Vrbas predsjednik KKI “Vrbas” Marinko Umičević i generalni direktor MH “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović potpisali su ugovor o saradnji i tom prilikom je Elektroprivreda Republike Srpske donirala klubu iznos od 5 hiljada KM, kao znak podrške za uspješan rad.
„Izuzetno smo zahvalni jer je Elektroprivreda prepoznala naš rad, za taj novac ćemo kupiti neophodne rezerve dijelove za kolica. To nam je velika pomoć, a imamo i obećanje predsjednice Željke Cvijanović tako da se nadamo da ćemo u akciji „jedna donacija, jedna kolica“ uspjeti da kupimo bar dvoje kolica, što je nedovoljno ali smo zahvalni, rekao je predsjednik KKI “Vrbas” Marinko Umičević.
Prilikom potpisivanja sporazuma o saradnji generalni direktor MH “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović rekao je da je ovo podrška u zajedničkoj želji za što boljim rezultatima, a povodom jubileja 20. godina postojanja, učesniku Evrolige 1, ali i apsolutno najboljoj ekipi u košarci u kolicima, u ovom dijelu Evrope. Banjalučki košarkaški klub višestruki je osvajač titula u svim takmičenjima u RS, BiH i regiji, pa i Evropi i nastavljamo kontinuitet podrške sportskim kolektivima“ dodao je Petrović.

PP