Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

0

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući.

Tehnički direktor Fabrike obuće Bema”Marinko Umičević rekao je na konferenciji za novinare da su papuče napravljene od visokokvalitetnog materijala u bijeloj boji i da je na njima zlatnim nitima izvezen zmijanjski vez izrađen u Kreativnoj radionica “Radinost”.

On je naveo da je poklon prvoj dami SAD poslat putem brze pošte preduzeća “Pošte Republike Srpske”, uz prigodno popratno pismo, posebno ogledalo i turistički materijal Banjaluke.

Navodeći da je prošle godine u nekoliko navrata bio u kontaktu sa prvom damom SAD, Umičević je rekao da ostaje otvoren poziv Melaniji Tramp da posjeti Banjaluku.

Umičević je istakao da će se na ovaj način saznati za Banjaluku, Republiku Srpsku i fabriku Bema.

On je najavio da će “Bema” izradititi i košarkaške patike za predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je ove godine upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija, u želji da postane košarkaški trener.

Portparol “Pošta Srpske” Јadranka Berić rekla je na konferenciji za novinare da je zadatak ovog preduzeća da na ruti od Banjaluke do Vašingtona sigurno isporuči paket “Beme”, što će biti urađeno u roku do 20 radnih dana.

“U vrijeme kada pandemija otežava svaki vid poslovanja, rok od 20 radnih dana za isporuku paketa je izuzetno brz i pohvalan. Pošte Srpske rade svoj posao najbolje što mogu”, poručila je Berićeva.

 

Izvor: Nezavisne novine