Connect with us

LIČNE FINANSIJE

Još 2 dana do glasanja u Britaniji! Preuzmite BESPLATNIH 50€ za trgovanje i zaradite na funti

FXLider je, svima koji žele da iskoriste ovaj istorijski događaj i zarade na funti, obezbjedio besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj berzi.

Objavljeno

 


 

Britanci će u četvrtak, 23. juna 2016. odlučiti o sudbini svoje države. Prema nedavnoj anketi, veći broj ljudi u UK kaže da Britanija treba da izađe iz EU (47%), u odnosu na one koji bi radije ostali u sklopu Unije (44%). Analitičari upozoravaju da bi glasanje za izlazak iz EU, moglo ozbiljno da ugrozi izglede za rast Velikoj Britaniji i moglo bi da uslovi devalvaciju funte i to 30%. Međutim, ukoliko ishod referenduma bude da Britanija ostane u EU, to bi moglo usloviti da se funta popne protiv dolara i evra na nivoe koji nisu viđeni još od kraja prošle godine. Bez obrzira na ishod referenduma, jedno je sigurno – funta će sigurno reagovati. Velike oscilacije na tržištu značiće i veliku priliku za zaradu na funti, zato je FXLider svima koji žele da iskoriste ovaj događaj i zarade, obezbjedio besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite OVDJE.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Izvor: Nezavisne novine

Reklama
Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Svako veče uradite ovo: Najbolji savjeti za uštedu novca

Objavljeno

 

Kako uštedeti više novca je tema koja sve zanima, posebno poslije praznika i kad počnemo da razmišljamo o ljetovanju. (više…)

Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Koliko se razlikuje potrošnja goriva po putnom računaru od stvarne potrošnje

Objavljeno

 

Od

Cijene goriva

Zanimljivo je da većina kompjutera u automobilu obmanjuje u korist vozača i pokazuje više u odnosu na ono koliko vozilo zaista troši. (više…)

Nastavite čitati

LIČNE FINANSIJE

Kako da izbjegnete postpandemijsko trošenje i uštedite

Objavljeno

 

Od

Pandemija koronavirusa finansijski je oštetila brojne porodice, ali je i neke osobe naučila da budu štedljive. (više…)

Nastavite čitati

U trendu